Megarun na Marke

We naderen de laatste wedstrijd nu zondag en het belooft super spannend te worden in de megarun.Maar eerst de vorige wedstrijd even onder de loep nemen. We gingen met de grootste delegatie dit jaar naar Marke ( 42 leden) op onze veldloop na. Dat zorgde dat we onze keel schor geroepen hebben, of lag het aan mijn verkoudheid?
Op een modderige omloop met een record aan bochten, (op de grote ronde 40 bochten) werd het een lastige koers.
En toch konden onze leden ( enkele voor de eerste keer ) mooie resultaten behalen.

We hadden jammer genoeg 1 opgave van Koen Dendoncker die een spierscheur opgelopen heeft. Veel sterkte voor Koen en een spoedig herstel.

Leen Delcoucq haalt de strijdlustpunten dankzij haar 2de plaats. De ploegen met Leen in hun team varen er wel bij. De dagzege ging naar Dylan Declerck met ‘de ronkende moters’ en daardoor komt zijn ploeg op plaats 6. Met een andere ploeg blijft hij op de 3de plaats hangen. De eerste plaats blijft nog in mijn( Sammy) bezit, maar de voorsprong bedraagt nog slechts 13p op Marc Cremelie. Dus de laatste wedstrijd zal beslissend zijn voor eindwinst.

De prijsuitdeling van de megarun gaat door op ons clubfeest op 23 november. ( laatste week om in te schrijven, we naderen de 80dln en er kunnen er nog vele bij )

megarun na Marke

puntenlopers na Marke